اسانس رزماری

اسانس رزماری

نام علمی: Rosmarinu  Officinalis

ترکیبات موثره: α-Pinene, Cineole,Camphor,Camphen

گیاهی پایا، بسیار معطر و دارای ساقه های چوبی به ارتفاع 50 CM الی 1 متر می‌باشد. برگ های آن سبز دائمی،  متقابل، باریک، دراز، نوک تیز و نسبتاً خشن هستند.

برای تهیه‌ی اسانس رزماری، گیاه گلدار و یا برگ های خشک آن مورد استفاده قرار می گیرد. اسانس آن به وسیله‌ی تقطیر با بخار آب به دست می آید.

اسانس رزماری درای بوع مطبوع و معطر است، در حالت تازه بدون رنگ و یا به رنگ مایل به زرد می باشد؛ ولی بر اثر کهنه شدن به رنگ مایل به قهو ه ای درآمده و کمی هم غلیظ می شود. این اسانس در آب غیر محلول است.

قسمت عمده‌ی اسانس رزماری را سینئول،کامفور و بورنیل استات تشکیل می دهد؛ البته درای ترکیبات دیگری همچون روتین، لوتئولین و اسیدهای گیاهی نظیر اسید کافئیک نیز است.

 

مصارف صنعتی:

  • ماده‌ی اولیه و جانبی در صنایع دارویی گیاهی برای تولید داروهایی همچون محلول تقویت مژه و ابرو
  • طعم دهنده درصنایع غذایی برای محصولاتی همچون آدامس، شکلات، پاستیل، نوشابه و شیرینی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی جهت ساخت محصولاتی همچون صابون و حشره کش

 


  • قیمت : 0
  • مدل ها :
خرید کالا