روغن گردو

روغن کلدپرس گردو

درختی است یک پایه با برگ‌های مرکب که گل‌های نر آن، وضع آویخته دارد ولی گل‌های ماده‌ی آن به‌صورت قائم بر روی شاخه قرار می گیرد.

قسمت‌های مختلف گردو مصرف دارویی دارد اما برای تهیه‌ی روغن گردو تنها از مغز آن استفاده می‌شود.

روغن گردو رنگ زرد روشن مایل به سبز و طعم ملایم و مطبوع دارد. از معایب روغن مذکور این است که به سهولت پراکسید می شود. روغن گردو از جمله روغن‌های خشک شونده است. روغن گردو مخلوطی از تری گلیسیریدهای اسید لینولئیک، اولئیک و لوریک است.

 

مصارف صنعتی:

  • صنایع داروسازی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی
  • ماساژ درمانی
  • مصارف خانگی و پخت و پز


  • قیمت : 0
  • مدل ها :
خرید کالا