روغن فندق

روغن کلدپرس فندق

درختچه‌ای است به ارتفاع 5/1 متر که در اماکن مساعد به ارتفاع 6 تا 7 متر هم می‌رسد. برگ های آن پهن با دو ردیف دندانه می باشد. میوه‌ی این درخت، فندق نام دارد که در حالت تازه از پوشش سبزرنگی پوشیده شده است ولی پس از خشک شدن از آن جدا می شود.

مغز فندق 50 تا 60 درصد ماده ی روغنی با بوی مطبوع دارد که برخی از ترکیبات آن عبارتند از: فیتو‌سترین، ساکاروز و نوعی ماده‌ی پروتیدی به نام کوریلین.

روغن فندق، بویی مطبوع و ملایم دارد و رنگ آن زرد روشن است. در 20 درجه حالت انجماد پیدا می کند.

 

مصارف صنعتی:

  • صنایع داروسازی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی
  • ماساژ درمانی
  • مصارف خانگی و پخت و پز


  • قیمت : 0
  • مدل ها :
خرید کالا