روغن بزرک (تخم کتان)

روغن کلد پرس بزرک (تخم کتان)

گیاهی علفی و بی‌کرک است که ارتفاع آن به 30 تا 70 سانتیمتر می‌رسد. برگ های آن باریک، طویل و نوک‌تیز

به رنگ سبز مات می باشد و گل‌های آن منظم، بزرگ و آبی رنگ است. دانه‌های آن به رنگ قهوه‌ای می‌باشد.

دانه‌ی کتان تنها قسمت مورد استفاده‌ی گیاه در داروسازی می‌باشد که برای تهیه‌ی روغن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در دانه‌ی کتان حدود 30 درصد روغن خشک شونده‌ی قابل استخراج همراه با رزین، تانن و املاح پتاسیم یافت می‌شود. علاوه بر این‌ها، دانه‌ی کتان دارای لیناتین، لینامارین نیز هست. لینامارین به صورت بلورهای سوزنی شکل با طمع تلخ به‌دست می‌آید که در دمای 142 تا 143 درجه ذوب می‌شود.

به مقدار زیاد در آب، الکل سرد و استون خیلی گرم حل می شود ولی در اتر غیر محلول است.

 

مصارف صنعتی:

  • صنایع داروسازی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی
  • ماساژ درمانی
  • نقاشی و صنایع رنگ


  • قیمت : 0
  • مدل ها :
خرید کالا